English
  中文  

Zen

The Japanese restaurant “Zen,” which opened in Noboricho, Hiroshima, quietly lits at night like a lantern in the darkness. The wood counter planed by the chef stands out at the center in the balance of the surrounding scheme. We focused on achieving a natural perception like the leaves swaying in the wind. It appears inside the small void on the hanging shelf. The light inside the opening wobbles unevenly and soothes the spirit of the space.

COMPLETION YEAR

2022

CLIENT

日本料理ぜん

TEAM

CASA建築計画

SCOPE

Interior Lighting

PREVIOUS PROJECT
Back to Portfolio
Next Project
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google