English
  中文  

Yamane Children’s Clinic

A children’s clinic opened in Kannabe-Cho, Fukuyama City.
The site of the clinic is surrounded by low-rise shops and new homes, with mountains behind it. At night, there is little light in the surroundings, and it is dark. Consequently, in the exterior plan, we intended that the lighting of the new clinic would fit in gently well without conspicuous. For the interior, We developed a lighting plan based on the two significant axes: the lighting matching the scale of the child and the architectural lighting toward the large roof that covered them.

COMPLETION YEAR

2020

CLIENT

Yamane Children’s Clinic

TEAM

Atelier Sankaku Scale inc.

SCOPE

Interior and Exterior Lighting

PHOTO(above 1~3,6) : Ikuma Satoshi (Techni Staff)

PREVIOUS PROJECT
Back to Portfolio
Next Project
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google