English
  中文  

HOUSE Y

海を望む地形に建てられたこの空間は、周囲の景色を取り込むことが意図されています。傾斜天井や壁面が照らされ、開放感が感じられる一方で、プライベートな空間は洞窟のように仄かな光が灯り、暗さを残しています。大きな屋根のかかる室内は、グラデーションを持ちながら最小限の光で構成され、心地よさと親密性に配慮しています。

COMPLETION YEAR

2023

CLIENT

 

TEAM

株式会社小松隼人建築設計事務所

SCOPE

インテリア、エクステリア

PHOTO : 矢野紀行

Back to Portfolio
Next Project
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google