Japanese
  中文  

HOUSE Y

This space, built on a land over-viewing the calm sea, is designed to merge the surrounding scenery. The tilted ceilings and walls are illuminated and create a sense of openness, while private areas are subtly lit like a cave, maintaining a sense of darkness. The interior under the large roof features a gradient of minimal light, bringing comfort and intimacy.

COMPLETION YEAR

2023

CLIENT

 

TEAM

HAYATO KOMATSU ARCHITECTS

SCOPE

Exterior & Interior Lighting

PHOTO : Toshiyuki Yano

Back to Portfolio
Next Project
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google