Japanese
English

HOUSE Y

这座房子建在陆地上,俯瞰平静的大海,其设计与周围的景观融为一体。倾斜的天花板和墙壁被照明,营造出一种开放的感觉,而个别房间则保持着黑暗、洞穴般的氛围。大屋顶下的内部空间拥有最少的照明,营造出舒适和亲密的氛围。

COMPLETION YEAR

2023

CLIENT

 

TEAM

小松隼人建筑设计事务所有限公司

SCOPE

室内与室外照明设计

PHOTO : Toshiyuki Yano

Back to Portfolio
Next Project
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google